Form of Work
Książki
(118)
Status
available
(116)
only on-site
(10)
unknown
(1)
Branch
Wypożyczalnia
(117)
Informatorium
(10)
Author
Woźniak-Kasperek Jadwiga
(5)
Zybert Elżbieta Barbara
(5)
Żmigrodzki Zbigniew (1931- )
(5)
Drzewiecki Marcin (1948-2012)
(4)
Leszczyński Grzegorz (1956- )
(4)
Lewandowicz-Nosal Grażyna (1963- )
(4)
Sosińska-Kalata Barbara
(4)
Zając Michał (1964- )
(4)
Babik Wiesław (1956- )
(3)
Biliński Lucjan
(3)
Bojar Bożenna
(3)
Chuchro Ewa
(3)
Gondek Elżbieta
(3)
Materska Katarzyna
(3)
Nowicki Janusz
(3)
Paluszkiewicz Anna (1941-2004)
(3)
Świerczyńska-Jelonek Danuta
(3)
Barteczko Ewa
(2)
Grabowska Dorota (1968- )
(2)
Grygrowski Dariusz (1962- )
(2)
Górska Elżbieta (1942- )
(2)
Howorka Bolesław (1932- )
(2)
Janiszewska Kamila
(2)
Kamińska Joanna
(2)
Kuźmina Dariusz
(2)
Markowiak-Luty Celina
(2)
Nahotko Marek
(2)
Ratajewski Jerzy (1928-1999)
(2)
Szyszko Mieczysław
(2)
Tadeusiewicz Hanna (1939- )
(2)
Wojciechowska Maja (bibliotekarstwo)
(2)
Żołędowska-Król Beata
(2)
Andrzejewska Jadwiga (1923-2010)
(1)
Antczak Mariola
(1)
Augustyniak Anna (bibliotekarz)
(1)
Banacka Marianna
(1)
Batorowska Hanna
(1)
Bieleń Zdzisław (1936- )
(1)
Bilska Grażyna
(1)
Bober Anna (1956- )
(1)
Borecka Irena (1948-2008)
(1)
Boryczka Bożena
(1)
Burchard Maria (1944- )
(1)
Burska Joanna
(1)
Ciechorski Jan
(1)
Czajkowski Franciszek
(1)
Czapnik Grzegorz
(1)
Daszewski Włodzimerz (bibliotekoznawstwo)
(1)
Dembowska Maria (1914-2008)
(1)
Domasiewicz Karolina
(1)
Drewniewska-Idziak Barbara
(1)
Franke Jerzy (1953- )
(1)
Frączek Renata
(1)
Gaca-Dąbrowska Zofia (1927- )
(1)
Gajek Elżbieta
(1)
Gruszka Zbigniew
(1)
Grzędzińska Kamila
(1)
Góralska Małgorzata
(1)
Gębołyś Zdzisław (1961- )
(1)
Hombek Danuta (1953- )
(1)
Janiak Małgorzata
(1)
Jasiewicz Justyna
(1)
Kasprzyk Agnieszka (tłumacz)
(1)
Kempa Andrzej (1936-2009)
(1)
Kisilowska Małgorzata
(1)
Klukowski Bogdan (1939- )
(1)
Kondek Stanisław Adam (1949-2008)
(1)
Kossuth Edward
(1)
Kołodziejska Jadwiga (1928- )
(1)
Krakowska Monika
(1)
Krzywicki Stanisław (1933- )
(1)
Lenartowicz Maria (1925- )
(1)
Lenczowski Artur
(1)
Luty Monika Aleksandra
(1)
Maj Jerzy (1933- )
(1)
Majchrowska Barbara
(1)
Nasiłowska Maria (1969- )
(1)
Nowacka Anna (bibliotekarz)
(1)
Nowak Adam (1953- )
(1)
Ochmański Mikołaj
(1)
Pacek Jarosław (1975- )
(1)
Padziński Andrzej (1965- )
(1)
Papuzińska Joanna (1939- )
(1)
Pasztaleniec-Jarzyńska Joanna
(1)
Patkaniowska Danuta (1953- )
(1)
Pietruch-Reizes Diana
(1)
Pioterek Paweł
(1)
Piotrowska Renata (1981- )
(1)
Próchnicka Maria (1958- )
(1)
Puchalski Jacek (1964- )
(1)
Sadowska Jadwiga (1952- )
(1)
Sandecki Jan (1954- )
(1)
Stachowska-Musiał Ewa
(1)
Staniów Bogumiła
(1)
Stępień Kamil
(1)
Szmigielska Teresa Urszula
(1)
Taraszkiewicz Beata
(1)
Tobera Marek (1955- )
(1)
Tomaszczyk Jacek
(1)
Ungeheuer-Gołąb Alicja
(1)
Year
2010 - 2019
(26)
2000 - 2009
(76)
1990 - 1999
(10)
1980 - 1989
(2)
1970 - 1979
(3)
Country
Poland
(118)
Language
Polish
(118)
Subject
Bibliotekarstwo
(29)
Biblioteki publiczne
(13)
Zbiory biblioteczne
(12)
Czytelnictwo dziecięce
(8)
Informacja naukowa
(7)
Biblioteki dziecięce
(6)
Bibliotekarze
(5)
Biblioteki cyfrowe
(5)
Biblioteki szkolne
(5)
Internet
(5)
Społeczeństwo informacyjne
(5)
Bibliologia
(4)
Bibliotekoznawstwo
(4)
Czytelnictwo
(3)
Edukacja medialna
(3)
Kartoteka wzorcowa
(3)
Książka
(3)
Księgarstwo
(3)
MARC
(3)
Papuzińska, Joanna
(3)
Pedagogika biblioteczna
(3)
Prawo autorskie
(3)
Użytkownicy informacji
(3)
Zarządzanie wiedzą
(3)
Dziecko
(2)
Elektroniczne dostarczanie dokumentów
(2)
Informacja
(2)
Innowacje
(2)
Język haseł przedmiotowych KABA
(2)
Języki informacyjne
(2)
Językoznawstwo
(2)
Kadry
(2)
Katalog przedmiotowy
(2)
Księgarze
(2)
Opis bibliograficzny
(2)
Opracowanie rzeczowe
(2)
Pedagogika
(2)
Przysposobienie biblioteczne
(2)
Wypożyczanie międzybiblioteczne
(2)
Wystawiennictwo
(2)
Bibliofilstwo
(1)
Bibliografowie
(1)
Bibliolodzy
(1)
Biblioteka Narodowa
(1)
Biblioteki akademickie
(1)
Biblioteki dla chorych i niepełnosprawnych
(1)
Biblioteki muzyczne
(1)
Biblioteki naukowe
(1)
Biblioteki wirtualne
(1)
Biblioterapia
(1)
Czas
(1)
Czytelnictwo młodzieżowe
(1)
Drukarstwo
(1)
Drukarze
(1)
Edytorstwo
(1)
Edytorzy
(1)
Estreicher, Karol
(1)
Finkel, Ludwik
(1)
Folksonomia
(1)
Informacja publiczna
(1)
Język haseł przedmiotowych
(1)
Komunikacja międzykulturowa
(1)
Komunikacja społeczna
(1)
Kultura
(1)
Kultura informacyjna
(1)
Multimedia
(1)
NUKAT
(1)
Nauczanie na odległość
(1)
Nauki społeczne
(1)
Niepełnosprawni
(1)
Paluszkiewicz, Anna
(1)
Pomoce techniczne dla niepełnosprawnych
(1)
Praca zespołowa
(1)
Pracownicy naukowi
(1)
Przestrzeń
(1)
Sieć komputerowa
(1)
Społeczności lokalne
(1)
Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich
(1)
Strony WWW
(1)
Struktura społeczna
(1)
Studenci
(1)
Systemy informatyczne
(1)
Szkolnictwo
(1)
Służba informacyjna biblioteczna
(1)
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
(1)
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn)
(1)
VTLS
(1)
Vrtel-Wierczyński, Stefan
(1)
Wieś
(1)
Wyszukiwanie informacji
(1)
Wyższa Szkoła Bankowa (Poznań)
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
Zarządzanie zmianą
(1)
Zbiory archiwalne
(1)
Zbiory muzyczne
(1)
Środki masowego przekazu
(1)
Źródłoznawstwo
(1)
Subject: work
Bibliografia polska
(1)
Subject: time
1901-
(6)
1989-
(4)
2001-0
(4)
1801-
(3)
1945-
(1)
Subject: place
Bydgoszcz (woj. kujawsko-pomorskie ; okręg)
(1)
Piła (woj. wielkopolskie ; okręg)
(1)
Poznań (woj. wielkopolskie)
(1)
Genre/Form
Materiały konferencyjne
(15)
Poradniki
(8)
Podręczniki akademickie
(7)
Bibliografia
(4)
Instrukcje
(3)
Księgi pamiątkowe
(3)
Literatura dziecięca
(3)
Literatura dziecięca polska
(3)
Podręczniki
(3)
Słowniki polskie
(3)
Słowniki terminologiczne
(3)
Bibliografia narodowa
(2)
Literatura
(2)
Literatura polska
(2)
Materiały pomocnicze dla szkół wyższych
(2)
Bibliografia narodowa polska
(1)
Bibliografia osobowa
(1)
Bibliografia załącznikowa
(1)
Bibliotekarstwo
(1)
Biografie
(1)
Czasopisma elektroniczne
(1)
Czasopisma naukowe
(1)
Dokumenty audiowizualne
(1)
Dokumenty elektroniczne
(1)
Gry komputerowe
(1)
Informatory
(1)
Kalendarium
(1)
Katalogi centralne
(1)
Książki elektroniczne
(1)
Książki mówione
(1)
Literatura kobieca
(1)
Literatura młodzieżowa
(1)
Poezja polska
(1)
Słowniki biograficzne
(1)
118 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 02 A [Magazyn] (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (2 egz.)
Book
In basket
(Biblioteczka "Poradnika Bibliotekarza" ; 14.)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (2 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (4 egz.)
Informatorium
Copies are only available in the library: sygn. I (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (2 egz.)
Informatorium
Copies are only available in the library: sygn. I (1 egz.)
Book
In basket
(Nauka, Dydaktyka, Praktyka = Science, Didactics, Pracice ; 132.)
(Prace Zakładu Bibliotekoznawstwa IINiSB UW = Papers of the Librarianship Department IINiSB UW ; t. 7.)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (2 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (1 egz.)
Book
In basket
(Nauka, Dydaktyka, Praktyka = Science, Didactics, Practice ; 128.)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (2 egz.)
Book
In basket
(Nauka, Dydaktyka, Praktyka = Science, Didactics, Practice ; Nr 29)
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (4 egz.)
Informatorium
Copies are only available in the library: sygn. I (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. A [Magazyn] (2 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again